over project vision

anticiperen op hindernissen

Over Project Vision

Ik ben Saša Jekić en het gezicht achter Project Vision.

Ik ben mijn loopbaan begonnen in de accountancy en uiteindelijk registeraccountant geworden. Met mijn accountancyervaring ben ik overgestapt naar het bedrijfsleven en heb daar diverse financiële functies vervuld. Waaronder business of financial controller, risicomanager, procesanalist en business consultant. 

Naarmate ik vorderde in mijn carrière, ben ik steeds meer leiding gaan geven: Eerst aan financiële afdelingen, maar gaandeweg ook steeds vaker aan projecten waar mijn (financiële) betrokkenheid werd gevraagd. Hierbij kan je denken aan systeemimplementatie, koppelen van financiële modules en dergelijke.

Als persoon ben ik iemand die makkelijk contact legt. Ik kan makkelijk schakelen tussen verschillende disciplines en functieniveaus. Waar het nodig is, zal ik  bruggen slaan. Ondertussen houd ik de gevraagde doelen altijd voor ogen en ben goed in staat het overzicht te bewaken. Dit doe ik door structuur aan te brengen waar die niet helder is en hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Doordat ik sterk naar samenhang en afhankelijkheden kijk, kan ik goed anticiperen op hindernissen die nog komen gaan.

Kenmerken die mij typeren zijn: Toegewijd, kritisch, communicatief, proactief, luisterend en samenwerkend.

Wil je nader kennis maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Saša Jekić